Mynlen
|
|
« Svara #30 skrivet: 2012.06.04 - 20:49:57 » |
|
vad är värre. BPA eller kvicksilver... '
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
idalinda
|
|
« Svara #31 skrivet: 2012.06.04 - 20:51:59 » |
|
Jag har både och!
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #32 skrivet: 2012.06.04 - 21:01:31 » |
|
Du hörde väl om konservburkarna också som du undrade om förut?
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Ninnan
|
|
« Svara #33 skrivet: 2012.06.04 - 22:34:54 » |
|
Har du löständer hemul?
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #34 skrivet: 2012.06.04 - 22:36:55 » |
|
Nej, men ett par lagningar.
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Mynlen
|
|
« Svara #35 skrivet: 2012.06.05 - 08:07:14 » |
|
jag har också båda... men det måste ändå lagas, för hål ger värre hälsorisker...
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Tina
|
|
« Svara #36 skrivet: 2012.06.05 - 09:43:44 » |
|
Ja det där med burkar var läskigt. Jag använder det en hel del, tomater, makrill, tonfisk och sådant. Frågan är om papperstetror är bättre, de är väl också fodrade.
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
idalinda
|
|
« Svara #37 skrivet: 2012.06.07 - 15:40:58 » |
|
jag undrar om plast är det vita hinnan som syns vissa förpackningar eller om det är något dom sprutar På insidan? På makrill burkar syns det inget plast på insidan...menpå vissa pappers packningar finns det.
Finns det någon behandlat yta på mjölk och gräddeförpackningar?
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
|