Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.04.18 - 03:54:30 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Chokladpannacotta med grädde och bär  (läst 25259 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
MiaP
Hero Member
*****

Smörklickar: 15
Offline Offline

Antal inlägg: 848


Hemsida
« Svara #30 skrivet: 2008.04.06 - 13:31:32 »

Jag har en känsla av att om man har mycket smör och grädde på för hög värme så kan det skära sig. Jag har råkat ut för det om jag gör sås i stekpannan direkt när man har stekt en köttbit. Men då brukade jag ta i lite vatten innan jag slog i grädden. Det har numera upphört sedan jag började använda keramikhäll på spisen. Men när jag hade plattor tidigare hände det ofta att det skar sig. :angrywife: :pancake:
Loggat

Mer smör i maten och vikten rasar
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #31 skrivet: 2008.04.06 - 13:51:18 »

Ja, jag tror ju inte strikt gör någon skillnad jag, så jag kan inte uttala mig.   :lol:

Det är ju så små mängder. Jag menade inte att du ska göra vanlig mjölsås, men kanske det hjälper grädden om man tar litegranna.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: 1 2 [3]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544