Subcalva, jag lovar att jag har läst allt!
Intressant
att läsa dina slutsatser om olika kosthållningar.
Vi funderar också mycket pga. att vi inte tål all mat.
Så det känns viktigt, det som du säger, näringstät mat.
Jag känner mig så pass snål att jag inte vill lägga pengar och jobb på mat som inte ger mig tillräkligt tillbaks.
När jag inte kan äta det mesta av mjölkprodukter har jag rätt friskt tillfört med frukt i kosten.
Lite banan, äpple, päron, dadel och även honung.
Jag gör även musli av nötter, fröer.
Jag älskar gröt, har alltid gjord det, och skulle gärna vilja gotta mig med havregröt ( gärna gjort i mjölk, men det går ju inte)
och ungskokat korngrynsgröt med äppelmos, mums! Men även den kräver mjölk...
Solhavre fungerar som ersättning.
Jag har inte ätit något gröt på länge, kommer inte ihåg när jag testade som sist. Men tanken snurrar ju åt det hållet ibland
och även till surdegsbrödet. Men även när mjöl-produkter har tiggat min vintersnuva, så är jag försiktig med experimenteringen.
Maken har problem med sura uppstötningar och vill nu bli av med mediciner. Vi har hittat stora boven: ägg!
Så han testar nu äta utan ägg, mjölk och spannmål.