Det var ju jättebilligt!
Men det står inte var köttet kommer ifrån. Nynäshämn får mig att tänka på färjor över Östersjön... Det behöver ju iofs inte vara dåligt. I Landet brunsås sa de ju att Polskt kött var bättre för att där uppföds de gammaldags. Å andra sidan fick man se enorma uppfödningsanläggningar för gris i just Polen i dokumentären om hur skitig Östersjön är, så då undrar man ju om korna har det så mycket bättre.
Det var lite tråkiga delar, men man kan säkert få framdelsköttet helt också. Det är väl det de mal till färs.
Ring och fråga, vet ja! Du kan väl fråga om det kör hem till mig också?
Annars går det säkert att lösa om jag kan se till att det hamnar i grannlänet....
ska kolla vart köttet kommer ifrån... man får behålla fett och ben om man vill....vem vill inte det???
det blir ju bra pris om man delar på det.... känner faktiskt en f.d kollega som gift sig med en pollack....hon var hemma hos hans föräldrar i somras...dom hade ett riktigt jordbruk..20 hektar bete...20 hektar odling av potatis och rotfrukter...i stort sätt självförsörjande( här finns knappt en bonde som klarar sig på 500 hektar)... kor både för mjölk och kött, grisar höns.....slaktade allt själv...tydligen bland det godaste korvar hon ätit...var som på 50-60 talet... inget konstgödsel (för dyrt)....kanske man skall prata med henne med????