Herrskapet här har inte märkt så mycket skillnad, men de gillar drycken så jag bjuder det gärna för dom för att den innehåller nyttigheter ändå.
Maken hoppas på att få ordning sin problem-sura uppstötningar ( som alla andra blir helade på med LCHF, men inte han
)
Han känner att det kan vara på väg att gå åt rätt håll, men kan inte säga något säkert än.
Vad vi äter....
från trädgården:
spenat
grönkål,
kålblad
våtarv
höstsallad
rättikablad
Så länge jag har äta varierande därifrån kör vi på utegrönt.
Men det börjar vara dax att blanda i mangold från växhuset
morots-rödbeta-mangold-blad från frysen
groddar från diskbänken
och lite köpegrönt ( vi köpte ett savoykål i söndags)
Så länge vädret håller så här finns det något ute + lite reserver från frysen.
Min bedömning är just nu att vi skulle klara så till nyår.
Därefter måste jag köpa eller börja odla under lampan i förrådet, odla sallad i växhuset under lampan och grodda i kubik
Vissa år har jag börjat med frösådder redan i januari ( tex. chili och paprika ska börjas då), men jag funderar lite hur jag ska lägga upp det iår. Förra sesongen startade jag först i slutet av februari, det blir ett pussel under vintern med extralampor, värmereglering mm.
Funderar vidare där, vi har en semestervecka och jul också att tänka på här i mellan