Noraburgare?
Hehehe, ja det är ju så inne nu för tiden att ta nåt recept – ändra en liten smula hit och dit och sedan kalla det för sitt
Jag tog blandfärs naturell, måttade ungefär 80 gram i varje burgare, ner i varm stekpanna med mycket smör, sedan några vrid på kvarnen med havssalt och vitpeppar, ett par droppar whorchestersås på varje burgare – låt steka färdigt – klart
Jag tog Virabröd och delade i två, lade på en Noraburgare och en klick Tacosås
http://www.mathem.se/varor/tacosas/taco-sas-ekologisk-235-g-santa-maria ovanpå innan locket på Virabrödet fick komma på toppen av det hela. Riktigt smarrigt
Kan också tänka mig att lite stekt lök och saltgurka kunde gjort sällskap, men det får bli en annan gång.
Förra veckan hade jag helt tomt i frysen för färs
Det är lixom inte likt oss, för vi brukar oftast ha åtminstone några paket älgfärs kvar sen höstens jakter .. Hur som haver, det fanns stora tråg med blandfärs på vår Ica affär och jag köpte först två tråg för några dagar sedan. Färsen smakade bra så jag köpte ett par till tråg i går. Trevligt att ha färs i frysen igen