Jag har raddat detta för men upprepar.
Jag drack finsk mjölk som en kalv fram till 16 år, inga beskymmer.
Jag åkte till England 2 månader och där fanns det ohomogeniserad mjölk, jag vägrade dricka det.
När jag sedan kom hem till Finland fixade jag inte längre laktosen, ont i magen.
När jag sedan flyttade till Sverige, upptäckte jag att jag tålde helt plötsligt den svenska mjölken och gjorde det över 10 år.
Även en kompis till oss som hade extremt svårt med laktos i Finland, klarade sig fint med mina bullar som av misstag var bakade i mjölk.
Sedan utan förvarning tålde jag inte laktos igen, magen protesterade igen.
När jag började med LCHF så upptäckte jag att jag tålde alla feta mjölkprodukter. Lungt.
Tills NÄSAN började rinna för alla mjölkprodukter ( inte smör eller hård ost), detta han nu hänt under två långa vintrar,
förra sommaren kunde jag använda alla mjölkprodukter, men sedan var det stopp igen under vintern
Kan någon lösa gåtan så är blir jag kär i personen
!
Det är en plåga att inte kunna använda meze, cf och grädde!