Till mjölkprodukter räknar jag inte ost och smör. Det skall man väl inte för i så fall äter jag mycket mjölkprodukter
Visserligen är det mjölkprotein, men ingen laktos. Mina basrätter är ofta såhär:
Frukost: 2 Finn Crips med mycket bregott och något bra pålägg (ost, skinka, leverpastej och ibland jordnötssmör), en bit brie och kaffe (numera oftast utan mjölk). (Imorgon skall jag dock prova äggmjölk igen - denna gång utan vitan)
Lunch: Rester från middagen dagen före
oftast vilket innebär: kött, fisk eller kyckling + grönsaker (i olika varianter, ibland tillagade (kokta, stekta, wokade) ibland råa och gärna surkål
Middag: Ungefär som lunch.
Men visst det händer att blir gräddsåser och coleslaw ibland, men det är faktiskt inte jätteofta. Är oftast för lat....
Kvällsfika blir det ibland: gärna ost (typ brie, blåmögel och sånt) och ibland cashewnötter (men det blir lätt för mycket...).
Det är min LCHF-vardagsmat. På helgerna göra jag ibland vissa avsteg och äter mera kolhydrater (typ kanske inte LCHF): Frukt, bär, mörk choklad, vin och någon gång t.o.m. öl