Nora
|
|
« Svara #15 skrivet: 2010.01.22 - 00:59:26 » |
|
Jag har aldrig läst någon av Skaldemans böcker, så de kan jag inte uttala mig om
|
|
|
Loggat
|
Bra sås reder sig själv ...
|
|
|
Fjällmor
|
|
« Svara #16 skrivet: 2010.01.22 - 12:47:12 » |
|
Å andra sidan är jag usel på att följa exakta recept. Jag gillar att Skaldeman klargör idén..och sen får man ganska fritt spelrum..typ. Jag håller med Esther
|
|
|
Loggat
|
Peace, love and all that jazz! /Fjällmor
Stolt 4-barnsmor som älskar att springa barfota över fjället och har ett passionerat förhållande till sin vedspis.
Viktreser från 106 kg till "må bra"vikt - dagsform? 75 kg!
Hälsoreser - dagsform? Obeskrivlig. Är värkfri efter 10 år med värk...
|
|
|
Nora
|
|
« Svara #17 skrivet: 2010.01.22 - 18:52:07 » |
|
Jag är inte heller någon exakt receptmänniska .. jag gillar att slumpa lite hit och dit
|
|
|
Loggat
|
Bra sås reder sig själv ...
|
|
|
kwidell
|
|
« Svara #18 skrivet: 2010.01.22 - 19:36:33 » |
|
jag håller mig sällan helt efter recept.. men jag tycker om måttangivelser så man får ett hum om villka mängder det är tänkt att man ska använda... så man sen kan bedömma och höfta till det lite själv efter egna smaklökar!
|
|
|
Loggat
|
Jag har aldrig mött en kallori som jag inte tyckt om! mer om mig på: http://skruttens.blogspot.seStartvikt: 138,7 - Som lägst: 113,3 (-25,4 kilo) Nytt avstamp: 120,2 - Som lägst: 105,8 (-14.4 kilo) Totalt tappat sedan starten: 32,9 kilo Just nu: 108,4
|
|
|
Tina
|
|
« Svara #19 skrivet: 2010.01.22 - 22:20:10 » |
|
Jag blev besviken på programmet, hattigt och rörigt. Pinsamt när konsuln från Mexico satt och kanppt fick en syl ivädret bland kladdiga, skrikiga ungar och Erik som babblade någon slags svengelska.
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
kwidell
|
|
« Svara #20 skrivet: 2010.01.22 - 23:35:37 » |
|
ja visst var det!! .. jag satt och undrade varför de hade dragit dit henne över huvud taget??!.. vad var liksom poängen med det??!.. som du säger Tina.. hon fick knappt en syl i vädret.. och fick aldrig prata till pungt!.. i stället såg man ett gäng busiga ungar som kladdade med maten.. .. hade jag velat se det så hade jag ju för bövelen häsat på på närmsta dagis! .. och programledarens "svengelska" var under all kritik!!.. skitjobbigt att lyssna på ju.. ... nej mer substans i programmet tack!
|
|
|
Loggat
|
Jag har aldrig mött en kallori som jag inte tyckt om! mer om mig på: http://skruttens.blogspot.seStartvikt: 138,7 - Som lägst: 113,3 (-25,4 kilo) Nytt avstamp: 120,2 - Som lägst: 105,8 (-14.4 kilo) Totalt tappat sedan starten: 32,9 kilo Just nu: 108,4
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #21 skrivet: 2010.01.29 - 16:18:37 » |
|
Såg ni i går? Var Marie-Louise Danielsson-Tham hög? Hon både såg ut och lät som om hon dragit i sig en redig holk.
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #22 skrivet: 2010.01.29 - 16:29:56 » |
|
Vafan? Är det smakförstärkare i renskav? Det är ju rått kött!
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Tina
|
|
« Svara #23 skrivet: 2010.01.29 - 19:11:05 » |
|
Såg ni i går? Var Marie-Louise Danielsson-Tham hög? Hon både såg ut och lät som om hon dragit i sig en redig holk. Hon ser alltid ut så
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #24 skrivet: 2010.01.29 - 20:00:39 » |
|
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Nizhoni
|
|
« Svara #25 skrivet: 2010.01.30 - 13:09:34 » |
|
Vafan? Är det smakförstärkare i renskav? Det är ju rått kött! Det kan säkert vara så att det är smakförstärkare i renskav. Renkött smakar inte lika mycket nu som förr vilket ska bero på att dieten har förändrats, de stödutfodras mer nu än förr.
|
|
|
Loggat
|
"Quality is remembered long after price is forgotten" - Aldo Gucci 1938
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #26 skrivet: 2010.01.30 - 14:20:47 » |
|
Enligt Polaricas sajt, det märke som nämndes, är det inte så. Däremot det rökarom i Fjällskaven och 10% vatten i allt. Jag trodde faktiskt att det bara var rent kött. Man lär sig visst aldrig.
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Nizhoni
|
|
« Svara #27 skrivet: 2010.01.30 - 14:24:44 » |
|
Det borde vara förbjudet att lura konsumenterna på det viset, 10% vatten är faktiskt mycket! Det där med smakförstärkare kan de ha ändrat, det lät som att den kritiken kommit långt innan programmet gjordes.
|
|
|
Loggat
|
"Quality is remembered long after price is forgotten" - Aldo Gucci 1938
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #28 skrivet: 2010.01.30 - 14:39:21 » |
|
Sant.
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Nizhoni
|
|
« Svara #29 skrivet: 2010.02.10 - 11:27:45 » |
|
Apropå det där med vatten i renskav, jag läste på en påse frusen kyckling att de hade i en viss mängd vatten runtom kycklingen för att skydda den mot kylan (frystorkning kanske?), kan det ligga nåt i det?
|
|
|
Loggat
|
"Quality is remembered long after price is forgotten" - Aldo Gucci 1938
|
|
|
|