hemul
|
|
« Svara #195 skrivet: 2010.07.16 - 01:02:41 » |
|
Nähä du! Du trodde att Nizoni var en kille!
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
kwidell
|
|
« Svara #196 skrivet: 2010.07.16 - 01:06:10 » |
|
|
|
|
Loggat
|
Jag har aldrig mött en kallori som jag inte tyckt om! mer om mig på: http://skruttens.blogspot.seStartvikt: 138,7 - Som lägst: 113,3 (-25,4 kilo) Nytt avstamp: 120,2 - Som lägst: 105,8 (-14.4 kilo) Totalt tappat sedan starten: 32,9 kilo Just nu: 108,4
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #197 skrivet: 2010.07.16 - 01:09:42 » |
|
Nä, det är pitch! Och Fjällmors morsa!
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
kwidell
|
|
« Svara #198 skrivet: 2010.07.16 - 01:13:29 » |
|
|
|
|
Loggat
|
Jag har aldrig mött en kallori som jag inte tyckt om! mer om mig på: http://skruttens.blogspot.seStartvikt: 138,7 - Som lägst: 113,3 (-25,4 kilo) Nytt avstamp: 120,2 - Som lägst: 105,8 (-14.4 kilo) Totalt tappat sedan starten: 32,9 kilo Just nu: 108,4
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #199 skrivet: 2010.07.16 - 01:52:28 » |
|
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Ekub
|
|
« Svara #200 skrivet: 2010.07.17 - 00:41:00 » |
|
|
|
|
Loggat
|
Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
|
|
|
Ekub
|
|
« Svara #201 skrivet: 2010.07.17 - 13:26:24 » |
|
Nu har jag köpt en glassmaskin. Krups någonting 1an, inte den senare varianten. Men jag blev väldigt förvånad att man måste ha kylskålen i frysen i ett dygn!!! Då går det ju snabbare att ta ut glassen från frysen och röra hela tiden ist!? Eller? Vad har ni för ngn, hur gör ni?
|
|
|
Loggat
|
Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #202 skrivet: 2010.07.17 - 13:31:25 » |
|
Jag har Philips. Den är också så. Men det är ju bara första gången det är besvärligt, sen förvarar man ju kylgrejen i frysen hela tiden. Nu kommer du att få roligt! När är kylblocket klart för användning?
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Ekub
|
|
« Svara #203 skrivet: 2010.07.17 - 13:43:41 » |
|
Jag som trodde den både skulle kyla och röra Blocket ska ligga i frysen i 24 timmar. Så lång tid kan det väl inte ta?! Var på life och letade efter stevia men de hade ingen. Hade jag inte gått så mkt så jag hade ömma fötter hade jag fortsatt in till stan för att leta.
|
|
|
Loggat
|
Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #204 skrivet: 2010.07.17 - 14:14:41 » |
|
Tror det är 18 timmar för min, men det är ett av de minsta kylblocken (det minsta?). Kanske din snurrar eller nåt eftersom det är en skål? Mitt är en platta som man lägger i botten på skålen. Sen är det två armar som vevar runt i smeten. Passa dig när du häller i smeten. Maskinen måste vara igång först annars fryser hela skiten fast! Jag hade inte heller fattat att det byggde på kylblock. Trodde det var som på riktiga glassmaskiner med nån slags kylelement i själva maskinen.
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #205 skrivet: 2010.07.17 - 14:17:34 » |
|
Du kan ju koka smeten idag och ställa i kylen så är det bara att köra i morgon. Säll bunken i kallt vatten i diskhon först, så du får ner temperaturen snabbt. Du kan ju ta av lite som du kan använda som vaniljsås redan idag, till en liten paj kanske?
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Ekub
|
|
« Svara #206 skrivet: 2010.07.17 - 14:21:38 » |
|
Jag blev så besviken när jag förstod hur den fungerade så tänkte lämna tillbaka den och köpa en soda streamer ist Har iaf satt bunken i frysen nu. Naiv som jag är trodde jag jag skulle kunna ha den glassen i min marängtårta idag Tur jag köpte vanlig glass ifall det inte skulle bli som jag tänkt mig, och det blev det ju inte heller
|
|
|
Loggat
|
Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
|
|
|
Ekub
|
|
« Svara #207 skrivet: 2010.07.17 - 15:18:02 » |
|
Läste ett test med den senare varianten glassmaskin av det märket jag har. Tydligen så hackar den om man inte häller i rinnande smet Funderar seriöst på byta ut den mot en sodastreamer
|
|
|
Loggat
|
Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
|
|
|
|
Ekub
|
|
« Svara #209 skrivet: 2010.07.17 - 17:29:12 » |
|
I en del recept ska man vispa grädden innan man kör i den i glassmaskinen, och det fungerar inte i den jag köpt En del kokar smeten innan, och så måste den såklart kylas i 12 timmar innan man kan slå i den i maskinen enligt glassmaskinsfabrikören!!!, och en del bara kör i ingredienserna. Vad blir det för skillnad på slutresultatet?
|
|
|
Loggat
|
Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
|
|
|
|