Storkalas idag, barnen fyller 7 och 8 år, och gjorde buffé. Och succé.
Firar 4 veckor med LCHF och märkt skillnad på inspiration till matlagning.
Förr det blev lätt köttbullar (kemiska, glutamatiska och äckliska) och makaroner; korv och mos osv.
Nu vill jag verkligen laga Riktig mat! NYTTIG mat!
Alla tidigare kalas har det blivit köttfärs eller tacopaj. Snabbt å lätt. Krävs liksom inte hjärna till det...
Men nu är det nya energiska, feta tider.
Varmrökt lax, gravad lax, rostbiff, lufttorkad skinka, broccolipaj, brieost, ädelost, grönsallad. Ett axplock.
Och magsäcken har krympt! Orkade inte alls lika mycket som förut. Och vinet jag hällde upp smakade på tok för sött! NÄ, skall nog vara chaufför när det är julfest om en vecka. Numera har jag energi att kunna ha kul utan alkohol!
Å vet ni vad? Bakade blåbärspaj. Med både socker och vetemjöl. Och var inte inte ens frestad att smaka. Shit, alltså.
Och mer: 2 cm minus runt midjan!!
Läste i en bok, Bränn fett effekivt ( författare?? ) som hävdade hur viktigt det var med kolhydrater! Det var det absolut viktigaste för kroppen före protein och fett! MEN då menade han inte det vita mjölet, bröd, potatis och pasta.
Utan fröer, nötter, grönsaker och frukt!! Sicken tur! Precis det jag älskar!
Jag ber så mycket om ursäkt för alla mina utropstecken, men blir så exhalterad och glad över mitt nya jag
Kläm från knådarn