Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2022.08.13 - 12:41:52 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Omröstning
Fråga: Tänker ni vaccinera er mot svinflunsan?
Jajamensan! Jag står först i kön! - 0 (0%)
Jag kommer troligen att göra det. - 3 (8.6%)
Är velig och kan inte bestämma mig. - 5 (14.3%)
Jag kommer troligen inte att göra det. - 10 (28.6%)
Aldrig i livet! - 17 (48.6%)
Har redan gjort det. Köpte från en medz-sajt och stack mig själv. - 0 (0%)
Antal personer som röstat: 34

Sidor: 1 ... 16 17 [18]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Tänker ni vaccinera er?  (läst 113843 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Bookia
Hero Member
*****

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 622« Svara #255 skrivet: 2010.03.18 - 09:24:18 »

Jag glömmer ofta ta det varje dag, så när jag väl tar det (varannan, var tredje dag) tar jag 10-14000 IE per gång. Funkar finfint.
Loggat

All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star.
Fjällmor
Superhero
******

Smörklickar: 18
Offline Offline

Antal inlägg: 1808Hemsida
« Svara #256 skrivet: 2010.03.18 - 10:15:09 »

Precis som jag misstänkt, japanska forskare har konstaterat att intag av vitamin D fungerar bättre än vacciner som skydd mot influensor.  :lol:

Detta bör ju gälla i princip alla virussjukor, inte bara influensor.  :whink:

men så lysande!

 :clapping:
Loggat

Peace, love and all that jazz!
/Fjällmor

Stolt 4-barnsmor som älskar att springa barfota över fjället och har ett passionerat förhållande till sin vedspis.

Viktreser från 106 kg till "må bra"vikt - dagsform? 75 kg!

Hälsoreser - dagsform? Obeskrivlig. Är värkfri efter 10 år med värk...
Bookia
Hero Member
*****

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 622« Svara #257 skrivet: 2010.04.13 - 02:16:16 »

Intervju med Dr. Andrew Wakefield, som är en av världens främsta specialister på gastrointestinala sjukdomar. Det var han som publicerade en vetenskaplig artikel där han påvisade ett samband mellan kombinationsvacciner och autism. Teorin är att vaccinerna leder till försvagat och försämrat immunförsvar som i sin tur leder till totalt trasiga icke fungerande tarmar och det är de ständiga tarminflammationerna som leder till kognitiva förändringar, i detta fall autism. Inom levertransplantations kirurgi är den företeelsen ganska känd och kallas då jaundice. Det är när levern inte vill fungera som det ska, patienten blir knallgul och kognitiva förmågorna försvinner en efter en och till sist hamnar patienten i koma. Transplantationsläkarna löser det genom att behandla den uppkomna tarminflammationen, levern kickar igång igen, patienten vaknar till och alla kognitiva förmågor kommer tillbaka.

Det Wakefield kom fram till är att kombinationsvaccinerna är alldeles för kraftiga för små barn med outvecklat immunförsvar och därför rekommenderade han i sin artikel i Lancet att barnen istället ska vaccineras med singelvacciner och gärna men några månaders mellanrum. Detta blev inte väl emottaget från myndigheternas och vaccintillverkarnas sida och en smutskastningskampanj började. Bland annat har han konsekvetens blivit refererad till som anti-vaccinationsläkaren, vilket är en lögn. Han är FÖR vacciner, men endast väl testade, beprövade singelvacciner.

I intervjun påpekar både Wakefield och Mercola att det på senare tid har börjat komma, eller snarare tvingas på befolkningen, vacciner mot påssjuka och vattkoppor. Nu har den företeelsen börjat leda till stora problem, om ni läser mitt inlägg "så funkar immunförsvaret" (länken finns i menyn) står det förklarat varför det är problem. Med vaccinering av påssjuka och vattkoppor har man tryckt undan förekomsten av dessa sjukdomar bland befolkningen, vilket leder till att ingen har möjlighet att bli sjuk som barn och på det viset naturligt immun för resten av sitt liv. Vaccinerna däremot är bevisat ineffektiva och måste förnyas varje par år (rena kassakon för vaccintillverkarna). Det som nu har hänt är att påssjuka och vattkoppor har börjat återkomma i små epidemier bland samma "barn", nu tonåringar och vuxna, när deras vaccin börjar tappa effekt. Men nu med starkare immunförsvar leder sjukdomarna till permanenta skador, vattkoppor leder till en långt mer omfattande och kronisk form av bältros samt hjärnhinneinflammation och död medan påssjuka leder till testikelinflammation och sterilitet utöver andra smaskiga biverkningar.

Det är en skrämmande utveckling och trots att dessa två läkare känner sig vagt förhoppningsfulla i slutet av intervjun, har jag svårt att hålla med de. Som det alltid är med pengar, så tror jag att de kommer vinna i slutändan även i detta fall.

Transkript av intervjun på engelska. För att översätta till svenska, gå till denna sida, kopiera den engelska texten och klistra in i fältet, tryck på översätt. 
Loggat

All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31086Hemsida
« Svara #258 skrivet: 2010.04.13 - 15:45:27 »

Gulsot? Undrar om vi någonsin får veta sanning om någonting av det här.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: 1 ... 16 17 [18]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544