Nu har jag också en bild .... i kameran
Vi testade tårtan och det blev gott, fast lite annorlunda ändå.
tyvärr har jag inte mina mängder med mig nu vid datorn, men kakao får man verkligen ha mycket, jag hade minst 7 msk, och ändå kändes att det saknades kakao.
jag hade inte bake pro hemma så jag använde potatismjöl och lite glutenfritt mjöl.
jag bakade tillsammans med sonen ,så jag hade inte full koll när han blandade äggblandningen .
Jag hade mätt färdigt alla torrvaror och han hällde i alltihop, resultatet blev en väldigt tjock smet och inte blev den rinnig heller även om man blandade i vitor och smör.
Så jag bredde hela smeten på en plåt, man kunde inte riktigt jobba med den tjockisen på något annat sett.
Så nästa gång ska jag ha koll på totalmängden av torrvaror så att smeten blir mer rinnig.
Men så enkelt var att vända den ut ur plåtpappret, den - bara- lossnade !
Jag tillsatte lite florsocker på smörfyllningen också.
Det är gott att äta en bit , men man är inte sugen att ta två efter varann, någonstans tröttnar man på smaken,
Men helt klart ett stort + för det hela .
jag måste som sagt ha lite mer koll på tillverkningen nästa gång!
Trotts potatismjöl och socker blev det inte farligt mycket kolisar tror jag , för vågen visade inte upp i morse