Så bra Corny, att jag kunde hjälpa dig, inte att även din näsa rinner
.
Jag fick kraftiga reaktioner på choklad ett år sedan på våren och trodde att chokladätandet var slut för resten av livet.
Sedan var jag väl utan choklad ett halv år, när jag efteråt började testa små bitar märkte jag att jag klarar av det och nu kan jag ta choklad utan att jag behöver tänka på eftersviterna.
Jag misstänker att det fanns mycket allergener i luften just den tiden och då reagerade munnen även för choklad.
Jag hoppas att det skulle finnas någon samband med mjölk med , alltså att det nu finns mer mögelporer i luften så här på höstkanten och därmed reagerar även näsan på mjölk ( som har avsvällande effekt )
Maten känns helt enkelt inte lika roligt utan mjölkprodukter.
Jag har helt slutat med laktosfria produkter för jag har nu ett par år fixat dom fetrika mjölkprodukter.
Hur fungerar dom laktosfria produkterna för dig ? Jag menar rinner näsan av dom också ?