visst kan man göra "torra" smörgåstårtor för svenskar gör ju torra gräddtårtor !!
I Finland blöter man varje våning av gräddtårta antingen med mjölk eller cola/ sprite eller någon saft.
Man blöter och fyller på dagen innan och dekorerar med grädde/ annat på dagen D.
Så ok, smörgåstårta utan blötning då, med valfri botten verkarsom... jag måste ju bara testaa dom " formbröden" också när jag äntligen har hittat mina brödformer efter magasineringen.
Majonäs går bara fetbort och cf är också i samma klas.
Cream bonjour fungerar däremot och jag fattar inte riktigt vad skilldnade är.
Jag hittade en ekologisk färskost och blandade i vitlöken sjäv. gott!!
Så något sån får det bli då.
vitlöksmör överst så dekorationen fastnar.
Rostbiff med en våning leverpastej vore inte heller fel.
Det kan blir två tårtor om jag får fart på mig, men det dröjer kanske en månad eller så innan jag startar produktionen .