Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.25 - 02:54:59 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Italiensk salamipaj (från Metro)  (läst 5251 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Bookia
Hero Member
*****

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 622



« skrivet: 2008.12.11 - 17:05:54 »

Ingredienser:

Pajbotten (valfri variant)
100g smakrik salami
olivolja till stekning
halv rödlök
2 tomater (jag rekommenderar torkade, inlagda i olivolja)
halv kruka färsk basilika (fryst funkar utmärkt också, undvik dock torkad)
100gr parmesanost
2 ägg
2 dl vispgrädde
salt och peppar


Gör såhär:

1. Förbered och tillaga pajdegen, låt svalna lite.

2. Finstrimla salami. Skala och skär rödlök i tunna skivor. Skala och finhacka vitlök. Tärna tomater. Sätt ugnen på 175 grader.

3. Hetta upp olja i en panna. Lägg ner lök och vitlök och fräs löken en stund tills den mjuknat. Tillsätt salami och tomater. Lägg åt sidan.

4. Strimla basilika och grovriv parmesan. Häll det i pannan.

5. Vispa upp ägg med gaffel i en skål. Tillsätt grädde, salt och peppar. Häll äggsmeten över pajen. Sätta pajen i ugnen i ca 20min.
Loggat

All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star.
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544