Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.24 - 01:13:32 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: pizzeria pizzabotten  (läst 11424 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« skrivet: 2012.05.07 - 12:22:35 »

Det här är den genialiska pizzabotten i alla kategorier!

För mig är det som " pizzeria pizzan" ungdomarna tittade på mig lite sne och konstaterade att " mamma har inte käkat på
pizzerian länge...." jo, så klart är det inte riktigt samma, men även ovannämda tonåringar konstaterade att
denna botten är klart bäst hittills och smaskade i sig med god aptit.

Så för EN person:

1 ägg
2dl riven ost

Vispa ihop och bre på ungsplåten, Klart!

 :lmao:

Så klart behöver ugnen värmas till 200-225 grader och låta botten vara där 5 minuter.
Ta ut den och bre på tomatpyre, peppar och önskad fyllning efter pizzeria-listan och sedan lite ost på.
10 minuter till i ugnen.

Som vi har njutit denna helgen!

Vi handlade hem alla fyllningar som alla önskade,
Jag älskar blandningen : räkor, lök och banan  :tasty:

Vi testade även att ha lite mandelmjöl med 1msk / portion kanske.

Om man gör 4 dubbla deg och delar den i åtta ( gorbys pirog-stora) botten, blir det lättare att hantera med spaden.
Godast enligt mig blir det när man inte lastar pizzan överfullt utan ungefär så som i pizzerian.

Man kan göra färdigt flera plåtar i förväg om man är flera som äter och sedan kan alla fylla på så som man vill
under måltiden.
Loggat
Mynlen

********

Smörklickar: 36
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« Svara #1 skrivet: 2012.05.07 - 15:51:14 »

 :thumbsup: ska jag testa denna helg. Vad för slags ost använde du? bra smältbar ost (inte så lagrad,smaklös gummi ost kallar vi det) eller mer lagrad pga smaken?
Loggat



idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« Svara #2 skrivet: 2012.05.08 - 11:37:05 »

Det var nog den smaklösa varianten , stureost av grädde 38%.
Men jag kan tänka mig att alla ostar som smälter fungerar där!
Loggat
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #3 skrivet: 2012.05.13 - 20:28:46 »

Tack för tipset, måste testas.
Loggat

Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544