Jag kör tjälknöl på rådjursteken, men har väl aldrig gjort det på nötkött.
Goda eftermarinader till nötstek tages emot tacksamt!
Hemul det är bara att hämta, 109kr / kg för eko hängmörad rostbiff!
Nästa leverans i slutet av september...
Jag har stora problem varje gång jag tar en kötbit ut från frysen.
Tja-ha vad har vi här då... vissa har jag lärt mig nu vad dom är för några, men högrev eller ytterlår säger fortfarande inget för mig
jag vet inte om de är fram eller bakdelar och om de ska helst långkokas, stekas i ugnen eller stekas på pannan.
jag skulle vilja ha en enkel lista om vanliga rätter istället och sedan vilka bitar som kan tänkas användas till rätten.
Nu går det tid att läsa och googla, och prova sig fram, för det mesta blir det ok, men vissa gånger får jag just ingen smak i köttstackaren.
Och om vi inte har någon sås till, blir rätten ingen höjdare.