Hehe, kokosolja får nog vänta en månad. Precis betalat räkningar
, har inte kommit över chocken än *s*
Trodde inte heller ägg och smör kunde vara någon hit, men guu så gott...äter det dock inte när jag och älskade äter tillsammans, han skulle nog tro jag blivit totalt helknäpp
Varför? Ibland när man gör tjusiga förrätter blandar man ju äggula med smör för att det ska bli fetare godare och antagligen pga av att det ska bli glansigt också. Sen är det väl egentligen inte så konstigt att äta kokt ägg med smör? Man steker ju ägget i smör, och det är ju också kanongott!
Ingen reagerar över att man blandar ägg med majonnäs, så varför överhuvudtaget bry sig om smör? Fattar inte!
Så har jag inte tänkt på det. Låter bara äckligt
, sen höjer älskade lite på ögonbrynen för att jag inte vill äta pasta utan kränger i mer fett ist
Skulle jag då klicka på rent smör på ägg så vet jag inte
. Tittade in på Fjällmors blogg, jättehärlig btw, och blev nästan övertygad om att testa äggmjölk. Det låter fruktansvärt vidrigt när man hör hur det tillreds
, men alla höjer det till skyarna...och man måste ju prova innan man kan avfärda ngt!!
Kanske får bli sista frukosten på detta året?!?