Buffér brukar fungera, inte att jag går på någon fest ofta, ett par gånger per år.
jag väljer massa sallad, om det är pastasallad försöker jag peta bort det mesta av pastan lite snyggt.
tar regäla ostbitar och lite vindruvor.
Kött om det finns.
Kaka-bulle-sötavdelningen försöker jag minimera, men tar man en lite bit av gräddtårtan och en liten kaka och äter så sakta så ingen
fattar att man tar inte mycket, och lite kan man lämna också på tallrikskanten...
bara man har sölat lite på¨tallriken.
Om det är en lång-fest från tidig efterrmiddag eller vi är osäkra om något MAT erbjöds överhuvudtaget gör vi så här:
käkar ordentligt innan , då behöver man inte gå hungrig i alla fall.
Till nödsituationer tar vi med en liten flaska matolja , man tar den med sig till toan, tar en slurk och dricker vatten.
Ingen höjdare att klunka i sig men man har överlevet värre saker,
, så man är inte hungrig även om man kan äta bara sallad och tomater....