Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.01 - 00:50:20 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Koka durra  (läst 5683 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31115



Hemsida
« skrivet: 2016.11.10 - 21:22:54 »

Har ni gjort det nångång? Köpte en påse och det var rätt gott, men det var inga ordentliga anvisningar. Stod bara att man skulle blötlägga i 3 timmar och sedan koka si och så länge. Hittade nån på nätet som sa att man skulla ha minst 5 ggr så mycket vatten, men det blev korn som simmade i stärkelsesoppa som jag försökte koka in så gott det gick.

Min fråga är alltså ska man ta precis så mycket vatten att det går åt, som med ris, eller koka i massor med vatten och sen spola av kornen?
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544