Det här är den genialiska pizzabotten i alla kategorier!
För mig är det som " pizzeria pizzan" ungdomarna tittade på mig lite sne och konstaterade att " mamma har inte käkat på
pizzerian länge...." jo, så klart är det inte riktigt samma, men även ovannämda tonåringar konstaterade att
denna botten är klart bäst hittills och smaskade i sig med god aptit.
Så för EN person:
1 ägg
2dl riven ost
Vispa ihop och bre på ungsplåten, Klart!
Så klart behöver ugnen värmas till 200-225 grader och låta botten vara där 5 minuter.
Ta ut den och bre på tomatpyre, peppar och önskad fyllning efter pizzeria-listan och sedan lite ost på.
10 minuter till i ugnen.
Som vi har njutit denna helgen!
Vi handlade hem alla fyllningar som alla önskade,
Jag älskar blandningen : räkor, lök och banan
Vi testade även att ha lite mandelmjöl med 1msk / portion kanske.
Om man gör 4 dubbla deg och delar den i åtta ( gorbys pirog-stora) botten, blir det lättare att hantera med spaden.
Godast enligt mig blir det när man inte lastar pizzan överfullt utan ungefär så som i pizzerian.
Man kan göra färdigt flera plåtar i förväg om man är flera som äter och sedan kan alla fylla på så som man vill
under måltiden.