Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.24 - 20:11:54 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: chili  (läst 6176 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« skrivet: 2010.09.28 - 17:45:41 »

Vissa chilisorter är mogna, några andra är på gång.
det lär blir mycket chilikrydda hos oss i år.
Jag odlar dom lite starkare sorter, när man har torkat och mortlat dom till pulver,
finns det inte mycket på botten av burken, men sedan behöver man anväda
bara så liten man kan ta med en tsk. :laugh:
Loggat
Corny

*******

Smörklickar: 25
Offline Offline

Antal inlägg: 2562



« Svara #1 skrivet: 2010.09.28 - 22:46:11 »

Habanero? Är det den så är det gruvligt starkt. Den chilin du skickade till mig åt jag upp en omogen, och den var ganska så mild, men undrar lite hur de är när de är mogna. Då bör de vara lite hetare.  :cool:
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« Svara #2 skrivet: 2010.09.29 - 11:01:45 »

Jag har så många olika sorter så jag har ingen namnkoll just nu.
aisjii hette väl någon ...
Jag väljer lite olika styrkor från olika kataloger och byter på nätet också.

När jag skördar dom kan jag försökar kolla vad alla heter.
Loggat
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.024 sekunder med 24 databasfrågor.