Vitkålsspaghetti
Corny:
Citat från: idalinda skrivet 2009.11.04 - 19:50:14
Vad har du gjort med spaghettipumpan ??
har du format den till en gubbe ? har du gubben kvar ?
För det är ju den du ska äta !
Alltså när man lagar spaghettipumpa , delar man den först på två hälvor, sedan skrapar man bort allt LÖST där inne.
Förer och trådar, och det tror jag att du har gjort :lol:
Sedan delar man skalet och "köttet" i delar så att man får plats åt dom i en kastrull .
Kokar 15 minuter.
Därefter häller man ut vatten, ställer pumpabitar på en tallrik , håller fast med en gaffel och skrapar med en sked.
Spaghettin är alltså den hårda mellan skalet och trådarna.
jag brukar ställa spaghettitrådarna i en sil och ha en liten tallrik under så att västkan kan droppa dit.
Sedan är det bara servera med köttfärssås .
Aj, fan! Jag trodde ju att det bara var det trådiga i själva pumpan man skulle använda, och det var så lite av sådant, att jag faktiskt gav upp projektet och slängde innanmätet. :whistle: :blush:
Men nu vet jag bättre, så det kommer inte att hända igen! :lol: Tack för hjälpen, idalinda! :flowers:
idalinda:
you are wellcome !
Jag föreställde också att det fanns massa färdiga trådar inne i pumpan , så att den skulle se annorlunda ut än andra pumpor.
men som sagt det är först efter kokningen då undret sker :whink:
Corny:
Har äntligen (efter hur lång tid här???) kommit mig för att göra vitkålsspaghetti. Tack för det tipset, Fjällmor! :flowers: :inlove: Det var riktigt smaskigt! Eftersom jag älskar örtkryddor, så hade jag på lite oregano också. Detta kommer jag definivt att göra igen!!!
Fjällmor:
:clapping:
tack själv!
Shyan:
Vitkålsspagetti måste jag testa, om jag gillar det så blir det nåt mer o äta till maten än bara coleslaw o tzatsiki som jag hittils ätit
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida