recept på dipper och kalla röror
<< < (2/2)
Corny:
Visst den här tråden kanske är gammal, men den förtjänar definitivt att tas upp igen!

För det första, så var det fläsksvålarna! Kan man få tag i bara fläsksvålar? För jag älskade just fläsksvålar som liten, och det finns inte på det "vanliga" fläsket som säljs. Och om, var hittar man det?

God dipp (ungefär ett år senare) är Creme fraiche, röd rom, hackad dill, lite salt och peppar. Till lax och räkor. Dessutom självklart guacamole. Också gott till räkor.

Till fläsksvålarna vet jag inte riktigt. Kanske Guacamole till dem också. Eller någon tomatsalsa? 
hemul:
Va? Vad har ni för konstigt fläsk? Säg till i charken bara så tar de hem. Du kan köpa bara svål, men då brukar de skära bort allt fett. Späck med svålen kvar tycker jag är bra, så får du lite stekfett på köpet. Kostar runt 20:-/kg. men du måste säga att svålen ska vara kvar! Annars skär de bort den.
Navigering
Meddelandeindex
Föregående sida