bottenlös paj
<< < (2/3) > >>
hemul:
Tänk på alla människor som gjort blaskiga pajer nu...  :whistle: :biggrin1:
elocinave:
Citat från: idalinda skrivet 2008.01.11 - 23:02:07

Den blir stadigt och kan skäras i bitar , gott både varmt och kallt.
Det var därför jag undrade :whink:
Men tack för tipset! Jag ska testa i helgen och hoppas att små smaklökar också kommer att gilla den!
esther:
Den pajen var värd en smörklick!! :thumbsup:
Gjorde den med tonfisk men dreglar redan lystet vid tanken på varianter med skaldjur och kyckling.. :lick:
Sen gör det ju inget att det går snabbt och lätt...
idalinda:
Vissa här hemma vill ha det absolut kallt, problemet är bara det att vi andra äter upp det innan den hinner bli riktigt kallt  :whistle:
Corny:
Här har jag äntligen fått laga till en RIKTIG (alltså med både ost och grädde) bottenlös paj. Visserligen använde jag skinka och purjo istället för räkor, men oj, vad det blev populärt! Karln åt en 3/4 sådan, kanske lite mer, och då hade jag i 4 ägg, 2 dl grädde och 2 dl ost + fyllning med lök, skinka och purjo. Inget dåligt betyg, om jag får säga det själv!  :lol1:
Eftersom pajen blev så populär, skickade jag vidare receptet till en kompis somär lite småinne på LCHF. Får väl se vad han tycker, men han tyckte iaf att det lät smarre!
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida