Bästa hemulbrödet
<< < (2/22) > >>
Lisbeth:
Tack för receptet. Har bakat en liten sats med mitt mjöl som bara har 1 kh/100 g  :thumbsup: Inköpt på "Mindre socker.com"
Men det var lite pill med att göra ostmassan. Första försöket misslyckades totalt. :max-shock: Andra gången gick det bättre. Det här kommer jag att göra fler gånger.
hemul:
Oj då. Tog du den för tidigt kanske? Det är nog bara frågan om att lära sig se när den är klar, tror jag.  :sad:

Funkade det med ersättningsmjölet då? Blev det mjukt och smakade bra?
Lisbeth:
Yes. Goda brödkakor blev det. 1,34kh/styck. har också prövat att lägga på ost, skinka o pizzakrydda. Körde det i mickron och åt till lunch . Helt OK
hemul:
Vad bra!  :clapping:

Men hur lyckades du få nästan lika mycket kolisar som jag trots att du hade det där specialmjölet?  :wacko:
Lisbeth:
Jag tog 160 g äggvita (4st)
73 gäggula (4st)
50 g mjöl
1 msk smält smör
1 tsk bakpulver
150 g ostmassa som jag inte vet kh innehållet på, Man silar ju av vasslan som innehåller en del kh För att vara på den säkra sidan räknade jag med 5 kh på 150 g ostmassa
Totalt innehåll blev 672.42 Cal    47.18  P   43.79 F och 9.7 KH. Jag gjorde 7 bröd
Varje bröd innehåller då   96.6 CAL   6,74  P   6,26 F  1,35  Kh
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida