Bästa hemulbrödet |
<< < (2/22) > >> |
Lisbeth: Tack för receptet. Har bakat en liten sats med mitt mjöl som bara har 1 kh/100 g :thumbsup: Inköpt på "Mindre socker.com" Men det var lite pill med att göra ostmassan. Första försöket misslyckades totalt. :max-shock: Andra gången gick det bättre. Det här kommer jag att göra fler gånger. |
hemul: Oj då. Tog du den för tidigt kanske? Det är nog bara frågan om att lära sig se när den är klar, tror jag. :sad: Funkade det med ersättningsmjölet då? Blev det mjukt och smakade bra? |
Lisbeth: Yes. Goda brödkakor blev det. 1,34kh/styck. har också prövat att lägga på ost, skinka o pizzakrydda. Körde det i mickron och åt till lunch . Helt OK |
hemul: Vad bra! :clapping: Men hur lyckades du få nästan lika mycket kolisar som jag trots att du hade det där specialmjölet? :wacko: |
Lisbeth: Jag tog 160 g äggvita (4st) 73 gäggula (4st) 50 g mjöl 1 msk smält smör 1 tsk bakpulver 150 g ostmassa som jag inte vet kh innehållet på, Man silar ju av vasslan som innehåller en del kh För att vara på den säkra sidan räknade jag med 5 kh på 150 g ostmassa Totalt innehåll blev 672.42 Cal 47.18 P 43.79 F och 9.7 KH. Jag gjorde 7 bröd Varje bröd innehåller då 96.6 CAL 6,74 P 6,26 F 1,35 Kh |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |