Gamla bakformar
hemul:
Det var ett bra knep berittis, det med papperet. Jag brukar klä de avlånga med papper för LC-bröd är ju så jäkla blött. Men jag försöker trycka i det direkt och det blir rätt knöligt och går sönder ibland. Ska prova ditt sätt.
Men beträffande eventuell giftighet. inte sjutton lär väl ett (blött) papper skydda?
Sorla:
Nä, det är kanske tveksamt. Själv kastar jag alla redskap i köket som inte ser fräscha och hela ut. Lite slösaktigt kanske, men är man nojjig så är man.
hemul:
Jag gör också så normalt, men grejen är att den här typen av former blir så här efter några få användningar, så jag tänkte att det kanske ska vara så, att det inte gör något. Brödformarna har jag minsann köpt på Werner & Werner, nåt snofsigt tyskt märke.
berittis:
Skura med Svinto så du får bort rosten. Sen kan du ju alltid lägga i dubbla papper. :smile:
hemul:
Jo, det är klart. Men det kommer ju ny ju.
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida