Resistent stärkelse |
<< < (77/78) > >> |
hemul: Menar du sån där vanlig husk som finns på ICA? Loppfröskal bara? |
Subcalva: Grundprodukten är nog bara loppfröskal men jag köper varianten med bakterier i https://www.apoteket.se/varumarken/husk/ |
hemul: OK. Det är hela skal alltså, inte det där malda som man har till bröd? Begreppsförvirringen är irriterande när det gäller husk. |
hemul: :hmm: Hur är det nu då? Jag googlade lite och då fick jag intrycket att det var hela fröna man skulle stoppa i sig. |
Subcalva: Om du menar hur min mage är så har den varit lite sådär för att kulminera i en väldigt uppblåst känsla så att jag hade problem att träna i torsdags eftermiddag. Jag hade svårt att göra vissa övningar för att det faktiskt gjorde ont i magen. Och sen blev det bra utan att jag gjorde något annorlunda. Eller ska jag vara helt ärlig så glömde jag bullarna på kanelbullensdag på torsdagen så på fredagen åt jag bullar till förmiddagsfikat, en kycklingrulle till lunch med ett helt underbart nybakat frasigt bröd och toppade med pasta med scampi i hummersås till middag på kvällen. :inlove: Och magen knystade inte ens! Just husk tror jag är bara skalen från fröna. Gissar att man som vanligt tar ett engelskt ord och inte orkar översätta. :thumbdown: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |