Choklad och hasselnötstårta
MiaP:
Den tårtan låter ju supergod, och jag kan rekommendera Lidl:s färdigmalda nötmjöl. Fin malningsgrad som jag brukar göra nötbröd på. Och det kostar 11.99 för 200 g. :whistle:
Langhol:
Bookia! Vilka godsaker du serverar oss till påsken! :lick:
Vira:
Tack Bokia för den komplimangen :redface:. Någon bakexpert är jag väl inte, men gillar att experimentera.
Tror nog det går att byta ut till BakePro. Skulle tippa på 150g BakePro, 50g FiberHusk, 50g Pofiber och 50g Fibrex. FiberUsk för att få kakan att hålla ihop bättre och det andra för att få till det tunga i kakan. Prova er fram :whink:.
GLAD PÅSK
/LO:
Vi gjorde en tredjedel (1/3).
Bytte ut hälften av nötterna till kokos. Jag hade i lite stevia istälelt för socker och en gnutta vaniljsocker i.
Gräddade i små sufflé-formar. Räckte lagom till tre - men hade lätt räckt till 4 också, om man tagit lite mindre i varje.
Det var kanske i mesta laget till en normal fika, snarare en smarrig lunch :lick:
Allt var i alla fall supermegadundergott!!! :slurp:
/LO
/LO:
Glömde säga...
20 minuter tog det i de små formarna.
/LO
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida