Var hittar jag LCHF-produkter?
hemul:
Förresten, ska vi nu tro på att spannmål är dåligt på grund av antinutrienterna så borde vitt bröd vara en fördel. Antisakerna sitter ju inte i kärnan.
hemul:
Förresten igen, du borde prova att baka det där brödet med rismjöl och pofiber som jag gör till ströbröd. Det var super rostat. Lite mycket kolisar för oss, men jättelite för henne.
Fast det är klart, pofiber finns ju inte i Holland! :lick:
Mynlen:
men jag har pofiber.. farmor o farfar tog med en hel del... :) Men jag tror inte Linnea vill testa det ens. Hon är brödberoende... håller henne väl till vita brödet än så länge. Men svårt är det. "brunt" bröd är i princip inte mycket annat än vitt bröd med en handfull fiber och litet extra färg. :) Eller nåt.
hemul:
Grejen är att det här ser ut och smakar som ett vanligt formbröd med lite graham i. Det är ju mjöl i, bara lite mindre och en annan sort en vete, men vitt är det. Hur mycket pofiber man tar kan man välja själv. Tänte mest att ris är ivf bättre än vete. Jag tänker baka det när jag vill slå mig lös, om det blir kräftor t.ex.
Subcalva:
Citat från: hemul skrivet 2013.06.26 - 09:30:38
Menar inte de flesta att det är olösliga fibrer som bör undvikas?
Så du menar att pofiber och fiberhusk är lösliga fiber?
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida