vinegär och balsamvinegär

<< < (2/2)

hemul:
Det är väl när regionen står som man vet att den är äkta.

[TILLÄGG]
Här hittade jag i wikipedia. Det finns visst bara två typer av riktigt äkta balsamvinäger. Aceto Balsamico Tradizionale di Modena och Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia. Att Tradizionale och regionen står är viktigt om jag förstår det rätt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Balsamic_vinegar#Aceto_Balsamico_Tradizionale

Men sen finns ju mellanting. Den där jag köpte skulle ivf vara lagrad nåtot år eller två, även om den inte är riktigt äkta. Det känns på smaken. Den är god. De på ICA smakar vinäger och saft.

Mynlen:
balsamico på parmesan. Det ska testas!.


Håller annars med dig Hemul att vissa inte tänker efter noga. Förresten gillar jag balsamicogrejs med citron på salladen. Säkert mycket kh onyttigt :)

idalinda:
Åh, vad ni är nu grundliga för min huvudvärkande skalle ( inget katastrof, men lagom ont så att jag inte orkar fatta något vettigt).
Säg mig bara hur jag ska tänka.
Detta med vit och rött har jag redan fattat.
rött till röttkött
vit till vit kött

Men VAD ska jag använda till mina marinader tex. ?

Mynlen:
vad har du hemma? Använd det. Till nötkött går det lika bra med vitvinsvinänger också!

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida