Laxburgare med räkröra

<< < (2/3) > >>

Corny:
Idalinda: Måste verkligen fråga varför du avstod räkorna pga lite CF?  :confused3:  Räkor är ju gott!

Räkröra med enbart majonnäs funkar också bra! Fast då måste man ha lite mer räkor.  :bg: Räkor (hacka en liten del av dem), majonnäs, en skvätt citron (bara så att majjon blir lite mer "flytande"), finhackad röd lök eller purjo (för att få bort den feta smaken av majonnäsen), finhackad dill, salt och lite peppar. Det brukar bli helt ok!
För övrigt lät din biff riktigt, riktigt god, så den ska jag definitivt göra någon dag!  :nod-yes:

Fjällmor:
mums...

idalinda:
Corny, jag avstår från CF pga. mjölken, jag klarar ju inte det. :(

Jag kommer att frossa i cf och kesella under sommaren , garanterat.

Jag hade en hög räkor vid sidan och dippade det i bönröran.

Jag har läst förr om dina fjällfiskebiffar så jag förstår att du förstår....!
Har du fryst dessa biffar? Går det att först tina upp fisken, göra biffar och sedan frysa in igen?

Jag funderar att det vore också gott att göra små fiske-nuggets och käka dom med någon go dipp
istället för gift-chips ( vilken kemisk ämne det nu var i potatisar nu... ) eller annat onyttigt.

Corny:
Jag vet att du inte klarar mjölkprodukter. Vad jag ville ha fram var att det ju finns andra goda räkröror. Men dippa räkor är inte heller helt fel!  :drool:

idalinda:
Jag gillar inte heller majonäs bara som den är, man kan blanda en msk till 2 dl cf eller annat, men
jag fixar inte bara ren majo till räkorna.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida