leverpastej
<< < (8/11) > >>
hemul:
Är så sugen på att prova nu. Ska iväg till Willys, men de har väl bara dansk kyckling och det köper jag inte.  :crazy:
idalinda:
Då beställer jag lever med från min ekonötfärsbonde  :dribble:

Hinnor ska vara med, inte ska vara med ,ska vara med, inte ska vara med  :hmm:
hemul:
Normalt är väl att putsa bort hinnor och senor från allt kött. Man jag gillar det. Och så är det dr K mat, vet du.  :lol2:
idalinda:
vi testar kanske först utan hinnor  :blink:
Langhol:
Nu har jag gjort leverpastej! :lol:
Använde kalvlever från nöt. Hinnorna fick sitta kvar, det gick bra ändå.
Den står på avkylning nu men första smakprovet var inte alls dumt. Kanske jag hade för stora vitlöksklyftor men inget som stör.
 Den kanske blir lite grövre i konsistensen än med kycklinglever. Jag har ju inget att jämföra med. Sambon gillade det skarpt, :thumbsup: men han är inte så kinkig i maten.
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida