leverpastej
<< < (7/11) > >>
hemul:
Inte med tidsfaktorn.  :dribble:
idalinda:
renovering, datorkrasch, snurig och en dag ute i storstan ... duger det som förklaring ?


Men

jag är också nyfiken på hur nötlever smakar ? är den mycket starkare än kycklinglever ?
hemul:
Starkare tycker jag inte det är. Men det är lite tuggigare. Man kan inte mosa stekt nötlever med gaffeln som man kan med kycklinglever.
Bookia:
Jo, den är lite mer kompakt i konsistensen. Jag brukar köpa ugnnötslever ibland, man tar och river loss den tunna hinnan som "håller ihop det", levern smakar inte så gott om man låter hinnan vara kvar. Man skalar av hinnan, skivar levern i 0.5 cm tjocka skivor, saltar, pepprar och steker i mycket smör på medelvärme ca 10min. Mums.  :lol:
hemul:
Hinnan är ju det godaste! Ge dina hinnor till mig!  :lick:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida