leverpastej |
<< < (5/11) > >> |
hemul: :huh: |
Bookia: Jag gjorde Idalindas leverpastej nu, på kycklinglever. Herregud vad god den blev. Mums. :dribble: Nu har jag mixat den slät och den står och svalnar, sen ska den in i en plastfilmbeklädd brödform och in i kylen för att svalna. Imorgon kväll när jag kommer från skolan ska jag ta och stjälpa upp det och skiva i lagom portioner. Jag tog 1kg kycklinglever, alltså dubblerad recept, passade på att minska vitpepparn från 1tsk till 2/3tsk, men det var också en aning för mkt så 0,5tsk vitpeppar är nog bäst för dubbel sats. Vansinningt god pastej Idalinda. Tack tack tack tack tack tack :yay: :worshippy: :flowers: :yay: :worshippy: :flowers: |
hemul: Finns detta bland recepten? :goggle: : |
Bookia: Det är bara att scrolla upp/ner (beroende på hur man har ställt in forumet för sig själv). Receptet finns i denna tråd. :flirting: Citat från: hemul skrivet 2008.11.23 - 11:31:05 Finns detta bland recepten? :goggle: |
hemul: Det vet jag väl. :club: Men om det inte är bland recepten så borde det vara där. Så idalinda kanske kan lägga in det där. Om det inte redan är där alltså. :tongue: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |