Hemrökt fläsk |
<< < (5/8) > >> |
kwidell: Det tyckte jag också! :lol: en stooor påse med svål i kylen just nu.. tänkte försela härligheterna på småpåsar så de är lätta att ta fram efter behov :lol: |
hemul: Rätt bra idé faktiskt. Blir ju simmigt och fint av svål också. Fast jag får ju aldig nån över. :shy: |
kwidell: :lmao: nä det hör inte till vanligheterna här hemma heller! :lick: |
Bellman: Det går alldeles utmärkt att röka rimmat fläsk i skivor i en ABU rök med alspån Gör det på spisen, vrid upp den stora plattan på max När det börjar ryka så flytta röken från spisen Upprepa detta ett par gånger och ni får en alldeles utmärkt vara Tänk bara på att vädra, fläkten på max osv Skall även testa detta på Isterband Besökte kanske landets främste rökare - Per i Viken Chark AB i Höganäs för en tid sedan och tänkte, kan han så kan jag Lycka till |
Tina: Har induktionsspis så det går inte men vi sätter röken på utegrillen så går det bra utmohus. |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |