Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.24 - 19:46:08 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Vad göra med en hel kyckling?  (läst 27539 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Ninnan
Superhuman
*******

Smörklickar: 16
Offline Offline

Antal inlägg: 2504


« Svara #30 skrivet: 2011.04.03 - 23:06:11 »

Glöm inte att pensla kycklingen med smör då och då när den är i ugnen.
Jag lägger lite äpple och två katrinplommon inuti kycklingen. Det blir så god gräddsås med dem.
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31115



Hemsida
« Svara #31 skrivet: 2011.04.03 - 23:54:52 »

O ja! Äpple passar så bra till kyckling. Katrinplommon tror jag inte jag provat, men det ska jag göra.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Ninnan
Superhuman
*******

Smörklickar: 16
Offline Offline

Antal inlägg: 2504


« Svara #32 skrivet: 2011.04.04 - 00:10:03 »

Jag fick lite ånger när jag skrev katrinplommon :blink:, (kohydrater), men det räcker faktiskt med äppleskivor, blir lite syrligt i såsen.
Vinet slurpar jag i mej naturellt..  :drool:
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31115



Hemsida
« Svara #33 skrivet: 2011.04.04 - 00:21:40 »

Äsch, så mycket kolhydrater blir det inte utspätt med en hel kyckling. Man äter ju kanske 1/4 om det är en normalstor kyckling.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Nizhoni

******

Smörklickar: 13
Offline Offline

Antal inlägg: 1257



« Svara #34 skrivet: 2011.04.04 - 07:10:58 »

Oj så många fina tips, tack!  :flowers:

Ska absolut komma ihåg att pensla kycklingen med smör under tiden! Du behöver inte alls ångra att du skrev katrinplommon, jag kan ju modifiera tipsen efter vad som passar mig.  :nod-yes:

Apropå två middagar av en kyckling, går det måntro att använda skrovet att göra buljong på eller måste det vara rått till det? Jag skulle verkligen behöva prova koka buljong själv och det känns bättre att börja med 'rester' än med nyinköpt.
Loggat

"Quality is remembered long after price is forgotten" - Aldo Gucci 1938


Ena
Sr. Member
****

Smörklickar: 6
Offline Offline

Antal inlägg: 287


« Svara #35 skrivet: 2011.04.04 - 11:14:29 »

Jag fick lite ånger när jag skrev katrinplommon :blink:, (kohydrater), men det räcker faktiskt med äppleskivor, blir lite syrligt i såsen.
Vinet slurpar jag i mej naturellt..  :drool:
Katrinplommon, äpplen OCH persilja är också gott. :flirting:
Loggat

"Av alla attityder är den moraliska den mest oanständiga"
Oscar Wilde
Sidor: 1 2 [3]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544