Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.22 - 00:35:58 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Ketchup  (läst 20905 gånger)
0 Medlemmar och 2 gäster tittar på detta ämne.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31115



Hemsida
« Svara #15 skrivet: 2009.03.04 - 20:20:46 »

Det är ju färska tomater också när man väl kokat dem. :lol:

Man skulle få tag på sån där plastkorv. Då kunde man fylla den med t.ex. ketchup och frysa och sedan bara skära av en bit när man behöver lite.  :crazy:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Corny

*******

Smörklickar: 25
Offline Offline

Antal inlägg: 2562



« Svara #16 skrivet: 2009.03.04 - 20:30:46 »

Citat
Ja, men i såfall kan det väl inte hålla bara en vecka?! Konserverade tomater håller ju hur länge som helst! Varför gör de det?  :sad:

Det håller sig ju bara så länge man inte öppnar burken. Sen är det som vilken kokt tomat som helst.

Citat
Okej för plastkorv, men vad använder du när du skär i frysta saker? Här är man i det närmaste tvungen att använda yxa för att få isär sakerna. Så hur hade du tänkt dig det hela? En liten vridning på plastkorven per dl, eller något annat?  :smile:

En TUNN korv hade jag tänkt mig så man lätt kan kotta av den. :tongue:
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
Sidor: 1 [2]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544