FET sjömansbiff
hemul:
Jo, pilsner tror jag man brukar ha. Men man tager vad man haver. Eller rättare sagt så ville jag inte öppna en eftersom jag bara har systemöl. Och så ville jag inte chocka de kolhydratkänsliga med både öl och potatis i samma recept. :clown:
Citat från: Corny skrivet 2010.12.11 - 02:27:15
Jahapp, då får jag ge mig ut och leta efter den...
http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,587.msg4960.html#msg4960
Läs sista inlägget också.
kwidell:
då hade jag rätt i alla fall! :lol: trevligt att veta att minnet fortfarande fungerar hyffsat! :flirting: :lol:
hemul:
Får väl köpa några lättöl att ha i maten. :lol:
kwidell:
Det är alltid bra att ha hemma! :nod-yes:
Sorla:
Det där lät väldigt gott. Kött är ju annars på tok för magert, så det är ju toppen att få lite tips på annat än de vanliga grytbitarna som vi annars snöar in på.
Jag har just kommit på att Philadelphiaost funkar jätte bra som "redning" i såser. Så slipper man ha i 3 g mjöl om man tycker att det är för mjöligt.
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida