Grundsås |
<< < (6/7) > >> |
hemul: Gräddsås blir ju tjockare i kylen den också! :dribble: |
kwidell: ja.. men sen blir den tunn när man värmer upp den igen! :club_idiot: .. |
Sorla: Men då är det väl bara att koka den en stund igen? :crazy: Fast matlådan på jobbet i micron.....ytterligare ett skäl till varför jag inte vill börja med matlåda. Sås ska det va! Men en som håller sig tjock o fin. |
MiaP: Såsen håller ihop äv en dagen efter, även om man bara tar en stor matsked som jag brukar göra. Till 4 dl grädde skulle jag inte ta mer än 1 halv burk Philadelphia. Och det går även bra om man använder steksky i såsen den blir ändå tjock och fin. :eating: |
kwidell: :clapping: Låter ju jättebra! måste prova detta nästa gång jag gör sås! |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |