Grundsås |
(1/7) > >> |
Ninna: När jag ska göra en sås så har jag nästan alltid samma grund jag börjar med för att sen smaksätta med det som passar för dagen. :nod-yes: ca 4 dl vispgrädde 200 g philadelfiaost Alltsammans rör jag ihop i en kastrull och det får småkoka lite. Sen kryddar jag med salt, dill, citronpeppar...m.m....till fisk t.ex. Eller varför inte stekt bacon till nån biff? Variationerna är oändliga!!! :clapping: :wave: |
Ninna: ...och om det blir över av "fisk-såsen" så värmer jag det nästa dag och häller i lite skalade räkor...då har jag fått en mättande smaskig räksoppa! :yay: :wave: |
kwidell: när du värmer den dagen efter... behåller den då sin tjocka konsictens.. elelr blir den tunn och rinnande igen? :confused3: |
hemul: Det är klart den inte blir! Då hade hon väl sagt det! :club_idiot: |
kwidell: e väll inte säkert hon skulle! :mad_roll: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |