Till rotfrukternas försvar
idalinda:
Vi odlar morötter, palsternacka och rotselleri till husbehov, men jag köper också lite extra på vårkanten.
Jag började säkert redan 10 år sedan att köpa eko-morötter för dom vanliga smakade inte längre något alls.
Nu äter jag dom sällan råa ( kliar i halsen).
Men till soppan och grytan kommer alltid några fram.
Dessutom älskar vi rivna smörstekta morötter ( för att inte tala om när man blandar i lite riven palsternacka ... ojojojoj!)
Men när vi äter för det mesta efter sesongen, är det inte riktigt morotsdax än...
Sommarmorötter är säkert rätt stora nu, men när det finns massa annat att käka just nu har jag inte börjat med dom än...
Ekub:
Gu va sugen på kokt kålrot jag ble! Åhh så gott :drool:
hemul:
Jag blev också sugen. På allt möjligt. Stuvad vitkål, fast det inte är en rotsak. :tasty: Måste nog göra en utryckning till Willys. :cart:
Corny:
Jag med, så nu står det en gryta med kött, rotselleri, kålrot, purjo, morötter och potatis och puttrar på spisen. Ska bli gott sen...
hemul:
Hade du allt det där hemma? :crazy:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida