Hur använder ni cocosfett?
idalinda:
jag värmde min frukost makrill i tomatsås i cocosfett.
Visst det smakade lite cocos, men det fungerade.
Gubben hade tagit ca. 3 matskedar på sin portion... jag påpekade att man skulle börja lite försiktigt , denna fettsägs vara effektiv , eller ?
Så han tog bara makrillen och även jag värmde upp min frukost i samma fett.
Mervi:
Jag använder kokosolja när jag steker kött. Och den oljan med smak brukar jag ta någon tsk i varmt vatten och så dricker jag det. Det senaste är äggmjölk. Receptet till det finns på www.kolhydrater.ifokus.se. Det är jättegott och kan användas i kaffe eller te.
Jag har också funderat att ta flera ägg i och köra som en drink som kan ersätta lunchen tex.
Här har jag länken till det ursprungliga receptet
http://activenocarber.myfreeforum.org/Egg_Milk_and_Egg_Drink_about1566.html
idalinda:
Vilka spännande varianter där...
Den som hittar en glassvariant av detta får en puss och kram :inlove:
Något av det där måste man ju testa under helgen!
Léonie:
Jag smälter det över mat, smörjer kroppen med det och använder det i hårtopparna. :smile:
skogsstjrna:
Jag har det i kaffet ibland istället för grädde, att steka omeletten i och på torr hud.
Har blivit lite dålig på att använda det (kom av mig på semestern, och sen kom jag aldrig igång igen) men försöker bättra mig nu. :smack_head:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida