Hur använder ni cocosfett?

<< < (2/4) > >>

MiaP:
Jag använder det i the och som hudkräm :slurp: :bearhug:

skogsstjrna:
Citat från: idalinda skrivet 2008.01.18 - 16:33:14

Vilka spännande varianter där...
Den som hittar en glassvariant av detta får en puss och kram  :inlove:

Något av det där måste man ju testa under helgen!


Kolla på Mervis nedersta länk, citerar ett av inläggen:
Citat

OK, I just had a stroke of genius. Egg milk, frozen as creamy ice pops! What a great treat on a hot summer day!!!!!!!! OMG with a little cocoa powder stirred in - don't get me started!

Edit: I just did a batch and they're in the freezer right now - but I actually just did raw yolks, cold water, banana extract and stevia. No boiling water, no butter or CO. Why bother, right? This was it's totally raw and still creamy-good. Banana-yolk popsicles!


Så det går alltså att göra nån sorts glassaktigt av det...  :yay:

hemul:
Måste testa det här. Såg det på kiF förut. :tasty: Fast råa äggvitor är ju inte så bra. Någon där på NoCarbers hade ju tagit bara gulor. Ujuj, nu blir det dyrt igen.  :wacko:

idalinda:
Kan du lägga ut sedan enkla svenska  instruktioner ... jag har aldrig lagat glass själv :shy:

skogsstjrna:
Citat från: hemul skrivet 2008.01.25 - 04:13:29

Måste testa det här. Såg det på kiF förut. :tasty: Fast råa äggvitor är ju inte så bra. Någon där på NoCarbers hade ju tagit bara gulor. Ujuj, nu blir det dyrt igen.  :wacko:


Äsch, vad då? Du kan ju använda vitorna till sånt där gott "fransk"-bröd?  :chef2:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida