Tunna chips och spröda kex
Fjällmor:
Tunna chips
Riv en god ost och lägg små högar glest på bakplåtspapper.
Sätt in i ugnen och grädde tills de fått lagom färg.
Låt svalna
Klart!
Spröda kex
Blanda riven ost med äggula och solroskärnor.
Klicka ut smeten på bakplåtspapper.
Sätt in i ugnen och grädda tills de fått fin färg.
Låt svalna
Klart!
Jag körde båda plåtarna samtidigt på 200 graders varmluft och fick bra resultat. Kanske skulle vilja grädda chipsen snabbare/varmare nästa gång för de blev lite sega. Men kexen... wow!
Kexen ska defintivt förädlas framöver.
Kryddor...
Smaker...
Allt är möjligt.
Om du provar och hittar en egen variant berätta gärna i bloggen!
:wave:
idalinda:
kex ska testas snarast :clapping:
hemul:
Ser gott ut. :drool: Men chipsen ser lite bekanta ut. :sex:
Fjällmor:
Citat från: hemul skrivet 2009.06.12 - 00:21:17
Ser gott ut. :drool: Men chipsen ser lite bekanta ut. :sex:
så lätta som de var att göra har nog många kommit på samma idé
:thumbsup:
hemul:
Har för mig de brukade prata om såna på kif. :lol:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida