Tunna chips och spröda kex

<< < (5/5)

idalinda:
Jag tror att du vet mer om ostar än jag om sköldkörteln  :lol: .

Det är ett relativt skuggigt område för mig, har inte läst på något vettigt om det varken över eller underproduktionen .
Jag vet bara att både har en lång lista symptomer och allt runtomkring verkar vara hyperskumt.
Hjälper det dig på något sätt  :blink: ?

Fjällmor:
Fjällmor  :inlove: Idalinda


 :yeah:

Vi köper denna ost:


http://storkok.arla.se/Sites/Storkok/Templates/Product____1349.aspx

ÅH jisses ås många experiment du gjort!

Sover du aldrig männska..?

 :yawn:

idalinda:
Jag har väl experimenterat en sak / dag och familjen har fått stå ut med det som middag oavsätt resultatet  :crazy:.

Nu såg jag att du använde bara ägg-gulan till dina kex, jag hällde i hela äggen, behöver jag börja experimenterandet från början ju  :confused3: :smile:

idalinda:
En ny testresultat :

500g keso
6 ägg
280 mandelflarn
1/2 dl socker
1/2 tsk ( egentorkad grön) stevia
1 msk fiber husk

Allt bara blandas ihop och bredas på långpannan, lite kanel hade jag överst
200grader  ca. 20 minuter eller lite längre.

gott var det enligt alla, vispgrädde och jordgubbar till , eller glas, eller ost

Jag har ett recept om gräddfil och kesella och citron som man har i pajskal och där finns också ananas-bitar i, men det fungerar väl med bär också.
Orginalreceptet innehåller massa socker, men jag får prova mig fram.
Det tänker jag testa på någon gång med den här botten.
Om man använder någon fyllning, behöver man kanske inte söta botten alls, lika så kan man skippa kanelen.
men jag vet inte om äggen orkar binda ihop det hela själv eller behöver man fiberhusk, men jag hade den hemma och höftade :flirting:,
Det kan bli en riktig husmor av mig med  :lick: !

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida