Man kan göra ostmaränger. :lick:Här är ett recept från Matklubben.
Ostmaränger
1 eller 2 äggvitor vispas till hårt skum, blanda i 1 eller 2 dl riven ost som du gillar.
(alltså 1 äggvita per 1 dl ost.)
Krydda som man vill, men salt behövs inte - det räcker gott med det som finns i osten.
Blanda samman det hela och klicka ut på plåten, maränger gjorda på 2 äggvitor o 2 dl ost får plats på en plåt.
15 min i 200 grader funkar bra om man vill ha dom lite sega inuti..
vill man ha dom torra som vanliga maränger så får man ta en lägre temperatur och längre tid.
Tack för tipset! Jag har redan noterat detta i min receptbok
Jag tycker du ska försöka peta upp dem i näsan!
Du verkar vara på krigsstigen idag hemul. Hur var det? Hade du något brödrecept med vitor utan gulor? Jag kollade lite på receptsidan för bröd men dina recept har ju vetemjöl!