Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2020.06.01 - 08:31:02 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: bäst marinad till nötkött  (läst 12041 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30954



Hemsida
« Svara #15 skrivet: 2012.04.03 - 06:54:00 »

Och så kan man göra sjömansbiff!  :dribble:

Tack! Har tänkt köpa lättöl sedan vi pratade om sjömansbiff senast, ett år sen eller så. Nu är jag just på väg till ICA. Få se om jag kan komma ihåg det så pass länge. :tongue:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #16 skrivet: 2012.04.03 - 07:32:53 »

Det är grejer det  :w00t:
Loggat

hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30954



Hemsida
« Svara #17 skrivet: 2012.04.03 - 09:22:33 »

Jag klara't! Jag har inhandlat en lättöl!  :laugh:

Men, görs det inte lättöl på flaska längre? Jag fick lov att köpa en burk. Fanns knappt folköl på flaska heller. Stor ICA är det.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #18 skrivet: 2012.04.14 - 00:02:48 »

Föresten så lyssnade jag på Meny förra veckan och där hävdade Lisa Förare-Winblad att man inte alls ska marinera nötkött, det förstör malardeffekten (eller vad det heter) Det enda köttet som möjligtvis kan tjäna på att marineras var fläskkarré.
Loggat

idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« Svara #19 skrivet: 2012.04.15 - 11:51:02 »

Tjaha-ah. HUR får man smaken in i köttet då.

Då även min morbror avrådde från att marinera och frysa in  har jag inte gjort något mer än att jag köpte massa
ingefära och soya,  :sneaktongue:

Men det börjar vara dax att frysa in bitarna ändå, maken får slipa knivarna och sedan ska det skivas kött här!  :nod-yes:
Loggat
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #20 skrivet: 2012.04.16 - 04:41:52 »

Men gräskött behöver inte mer än salt och peppar tycker jag, inte ska man sabba det med massa marinad.
Loggat

hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30954



Hemsida
« Svara #21 skrivet: 2012.04.16 - 08:02:52 »

Är inte heller så förtjust i marinad.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« Svara #22 skrivet: 2012.04.16 - 10:35:53 »

 :pippi:


Det innebär ju att jag måste fixa massa sås ... blaaah!
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30954



Hemsida
« Svara #23 skrivet: 2012.04.16 - 11:29:48 »

Såååås!
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: 1 [2]   Gå upp
  Skriv ut  

 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.087 sekunder med 25 databasfrågor.