Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2019.10.16 - 21:08:56 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Ovanliga kryddor till kött  (läst 10434 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30833



Hemsida
« Svara #15 skrivet: 2011.08.12 - 23:40:57 »

Jag tycker det är mycket kött! Man ser väl det man är mest intresserad av. Jag har inte följt programmen dock. Men råkar hennes program komma så stannar jag för det mesta och tittar. Har i princip slutat läsa TV-programmet. Har TVn bara som någon slags bakgrundsljud. Tänkte på det idag när jag betalade licensen.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
kwidell

*******

Smörklickar: 29
Offline Offline

Antal inlägg: 4160



Hemsida
« Svara #16 skrivet: 2011.08.13 - 00:51:04 »

jo hon använder mycket kött... men också mycket ris, pasta, potatis... och socker och choklad och annat...  :dribble:
Loggat

Jag har aldrig mött en kallori som jag inte tyckt om!  :inlove: mer om mig på: http://skruttens.blogspot.se

Startvikt: 138,7 - Som lägst: 113,3 (-25,4 kilo)
Nytt avstamp: 120,2  - Som lägst: 105,8 (-14.4 kilo)
Totalt tappat sedan starten: 32,9 kilo
Just nu: 108,4
Mynlen

********

Smörklickar: 36
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« Svara #17 skrivet: 2011.08.13 - 07:27:19 »

och många många cupcakes, cookies och annat gottigottigott.

Mycket fel att läsa så på morgonenen!!!
Loggat



kwidell

*******

Smörklickar: 29
Offline Offline

Antal inlägg: 4160



Hemsida
« Svara #18 skrivet: 2011.08.13 - 07:57:27 »

 :nod-yes:  :laugh: så sant så!  :rolleyes: :dribble:
Loggat

Jag har aldrig mött en kallori som jag inte tyckt om!  :inlove: mer om mig på: http://skruttens.blogspot.se

Startvikt: 138,7 - Som lägst: 113,3 (-25,4 kilo)
Nytt avstamp: 120,2  - Som lägst: 105,8 (-14.4 kilo)
Totalt tappat sedan starten: 32,9 kilo
Just nu: 108,4
hävvy
Aspirant


Smörklickar: 0
Offline Offline

Antal inlägg: 3


« Svara #19 skrivet: 2012.09.08 - 11:13:20 »

Hejsan!   :wave:

Helt ny här och skummar runt.. men ett tips på en underbar krydda som kommer från Etiopien - Berbari   :redface: tror det stavas så ungerfär...

Den är helt underbar i grytor, köttfärsrätter , marinader mm..... Den är dock stark så inget för ömtåliga magar.... :flirting:
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30833



Hemsida
« Svara #20 skrivet: 2012.09.08 - 19:22:31 »

Välkommen!  :wave:

Är det små röda torkade bär?
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Mynlen

********

Smörklickar: 36
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« Svara #21 skrivet: 2012.09.08 - 21:12:40 »

undrar också vad det är!

Jag fick en söt liten burk och en påse kryddblandning av min son Jesper och hans flickvän Caroline från Marokko, den luktar jättegod och har tydligen 40 st kryddor. Luktade kanel, anis och lavendel men annars svårt att hitta. Hon berättade att dom hade ätit kamelkött lagat med den blandningen. Får väl laga något med det snart!

Loggat



hävvy
Aspirant


Smörklickar: 0
Offline Offline

Antal inlägg: 3


« Svara #22 skrivet: 2012.09.09 - 07:11:19 »

Det är blandade kryddor -röd/orange färgad... Finns att köpa i Afrikanska butiker....

Om nån som är nyfiken och bor i Hägerstens-området i Stockholm så kan jag mer än gärna ge bort lite. Köpt ett kilo hahaha så det finns och blir över till fler..  :lulz:

man ska under tillagning ha i berbarin redan i smöret  så det bryns innan man har i köttet för då kommer smaken och styrkan fram mer.....  :wacko:
Loggat
Sidor: 1 [2]   Gå upp
  Skriv ut  

 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.087 sekunder med 24 databasfrågor.